Prins - VV De Kwakkert Heythuysen

Secretaris Thao Hendericks-Vo
Kloosterstraat 62
6093 CZ Heythuysen
Tel: 06-50829314 Email
Ga naar de inhoud

Prins

Nuje Kwakkert Prins 2023-2024
De klak ane kantj, abnormaal oet de bandj

Joost Simons is oze nuje Prins. Op zaoterdig 18 november, nao 't zeen van 't inmiddels hilarische filmke wat eder jaor luutj zeen wie de Prinse Keuze Commissie tot ein keuze is gekóme, waerdje Joost gepresenteerdj aan de Heitser vastelaovesveerders. Ziene naam waerdje al jaore geneumdj, mer dit jaor waas d'r den toch écht aan de bäört. Joost is geine onbekindje in 't Heitser vereinigingslaeve. Väöraanstaondj lid van de Stichting Borebroeloft, hoofdleiding van Kinjer Vakantie Werk en achtergrondj-zènger bie De Abnormale, óm mer 'ns get te neume. Nao ómzwervinge door 't landj woeëntj Joost sinds inkele jaore weer in Heitse.

In 't dageliks laeve zitj Joost tösse de pille en vaccins en in die hoedanigheid is d'r wèrkzaam bie farmaceut GSK in Brussel.
Naeve det d'r gek is op vastelaovendj is d'r zeker zoeë gek op zien vriendin Britt van der Loo, die ouch hielemaol niet vies is van vastelaovendj. Ein sjoeën stel det dit jaor väörop geit in de Heitser vastelaovendj.

Gedorendje 't seizoen waere Joost en Britt óngersteundj door eine bak aan vastelaoves-ervaring.
Zien adjundanten zeen namelik Mathijs Lenders, Jim Diesch en Lars Frenken.
As liefspreuk zal Joost veure: 'De klak ane kantj, abnormaal oet de bandj'.

De receptie van Prins Joost I en Jeugdprins Deef I waertj gehaoje op zaoterdig 3 fibberwarie 2024 in De Bombardon in Heitse.
COPYRIGHT 2007-2024 De Kwakkert Heitse - Design: Jean Wertz  mail
2 mieërt 2024 | Statistieken | Disclaimer
De rechten van fotografisch materiaal, portretten, recensies, interviews en biografieën liggen bij respectievelijk fotografen en auteurs zoals aangegeven in de bronvermelding. De webmaster van VV De Kwakkert realiseert zich dat een aantal van de op de site aanwezige materialen en informatie zonder toestemming van enige rechthebbende zijn gepubliceerd en vraagt daarom via deze weg toestemming aan de rechthebbende, daar het in vele gevallen niet mogelijk was de rechthebbende te traceren. Mocht U enige informatie en/of materialen aantreffen waarvan u de rechthebbende bent en dit niet vermeld ziet staan of besluit geen toestemming te geven, verzoek ik u om contact op te nemen, zodat wij de zaak zo snel en goed mogelijk kunnen afhandelen.
Terug naar de inhoud