Links - VV De Kwakkert Heythuysen

Secretaris Thao Hendericks-Vo
Kloosterstraat 62
6093 CZ Heythuysen
Tel: 06-50829314 Email
Ga naar de inhoud

Links

Verenigingen
De Prinselikke Hofkapel verzörgtj bie väöl festiviteiten de muzikale ómliesting.

Voetbalvereniging S.V. Heythuysen is ein bruisende vereniging. Regelmatig organiseertj de vereniging, al dan neet samen mèt de Kwakkert tal van activiteiten väör de minse van Heitse

Harmonie L'Union Harmonie L'Union is ein groeët begrip in Heitse en organisere net wie S.V. Heythuysen regelmatig activiteiten wie auch dit jaor mèt Voetbalvereniging S.V. Heythuysen 't Buuttegala.

De Heemkunde Vereniging Heitse is väöral bezig mèt de gesjiedenis van Heitse, en bringtj väöl markante Heitser mínse in beeldj door regelmatig tentoeënstèllinge te haoje.

COPYRIGHT 2007-2024 De Kwakkert Heitse - Design: Jean Wertz  mail
2 mieërt 2024 | Statistieken | Disclaimer
De rechten van fotografisch materiaal, portretten, recensies, interviews en biografieën liggen bij respectievelijk fotografen en auteurs zoals aangegeven in de bronvermelding. De webmaster van VV De Kwakkert realiseert zich dat een aantal van de op de site aanwezige materialen en informatie zonder toestemming van enige rechthebbende zijn gepubliceerd en vraagt daarom via deze weg toestemming aan de rechthebbende, daar het in vele gevallen niet mogelijk was de rechthebbende te traceren. Mocht U enige informatie en/of materialen aantreffen waarvan u de rechthebbende bent en dit niet vermeld ziet staan of besluit geen toestemming te geven, verzoek ik u om contact op te nemen, zodat wij de zaak zo snel en goed mogelijk kunnen afhandelen.
Terug naar de inhoud